середу, 4 березня 2020 р.

ENJOY LEARNING





Кафедра іноземних мов Сокальського ліцею № 3 щороку в лютому організовує та проводить різноманітні заходи в рамках Тижня іноземних мов, який є своєрідним творчим звітом, якому передує щоденна кропітка робота вчителів іноземних мов.     

Учні 1-х та 2-х класів (учителі англійської мови Попович Н. С., Гамай О. І. ) змагались у вмінні використовувати алфавіт у різноманітних конкурсах і змаганнях, а учні 11-Б класу взяли участь у міні-конференції  “I’m a graduate”, на якій продемонстрували навички критичного мислення, а також ознайомились з новим випуском англомовного видання Kyiv Post (учитель Попович Н. С.). Учитель англійської мови Груша І.Д. провела  інтелект-шоу «Цікава англійська» у 3-х класах. Учні брали активну участь у таких видах роботи як: «A boaster», «Try to guess», «Shadow pictures», «Snake  reading». А також  учні 3-х класів взяли участь у конкурсі на найкращий проект на тему  Food”. Цікаво і творчо працювали учні 7-А класу в інтелектуальній грі "Let's compete!"  Педагоги підготували цікаві завдання для учнів, які сприятимуть кращому оволодінню англійською мовою. У 6-х класах було проведено вікторину «English with Pleasure» (учителі: Гарасимчук І. В., Ільницька З. С.). Учні змагались у вмінні використовувати англійську мову в різних конкурсах. Учні 8-х класів під керівництвом учителя англійської мови Матвійко О. С. провели конкурс плакатів  “Famous people. Writers.”
Учитель англійської мови Шульган А. М.  підготувала розважальну програму (інтерактивні загадки, пісні) та виставу "Dr Wild and Animals" для молодших школярів.
Казкові герої у виконанні учнів 8-А та 8-Б класів справили неймовірне враження на глядачів 3-х та 4-х класів. Перегляд лялькових вистав «Колобок» та «Вовк і четверо цуценят» принесли їм  масу задоволення, а співи та руханки в антрактах - море емоцій. Керівник гуртка учитель англійської та німецької мов Ільницька З. С .
Слід відмітити, що школярі з великим інтересом брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, квестах та змаганнях, показуючи високий рівень навиків та умінь з англійської мови .
 









Немає коментарів:

Дописати коментар