понеділок, 25 лютого 2019 р.

ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНИХ МОВ У СОКАЛЬСЬКОМУ ЛІЦЕЇ № 3


      Тиждень іноземних мов у нашій школі завжди проходить в ігровій формі. Учні 10-х класів взяли участь у турнірі "English with Pleasure". Перемогла команда "The Smartest."
 Учителі Груша І.Д., Матвійко О.С. провели  конкурс-батл "We Love English" у 2 класах. Девіз:«Вивчай, розмовляй та живи англійською» Команди  Stars, Toys, The Sun  надзвичайно активно змагалися між собою. Перемогла команда "The Sun". Команда "Неart"  учнів 6-А класу перемогла в інтелектуальній грі "Let's compete!"  Учителі  Груша І.Д. і Шарова Н.В. підготували цікаві завдання для учнів. Учні 8-х класів під керівництвом Драганчук Л. І. взяли участь у брейн-рингу на тему "Популярні свята в англомовних країнах" та показали вміння використовувати англійську мову в екстремальних умовах.


 Протягом тижня було проведено виставку проектів з французької мови серед учнів 7-их класів на тему: «Fêtes en France», учнівських стін-газети учнів 8-их класів на тему: "Viva la France", конкурс малюнків учнів 6-х класів на тему: «Франція та Україна – дружба народів!», а також брейн-ринг серед учнів 11-их класів на тему: «Travail et l'emploi» та літературні години у 9-х класах на тему: «Письменники Франції XVII-XIX ст. Поетична збірка Поля Верлена». 


У  5-х класах  учитель Гарасимчук І. В.  підготувала свято  "Friendship Day". Учні брали  участь у конкурсах, співали, виконували творчі  завдання, демонстрували знання англійської мови, виготовляли  постери. 

Перегляд лялькових вистав "A House In The Wood" and "A Girl With A Mirror" приніс масу емоцій та задоволення для наймолодших  школярів нашого ліцею, 1-А, 1-Б та 1-В класів. Під керівництвом учителя англійської та німецьких мов Ільницької  З. С. акторський досвід здобули учні 7-А  та 7-Б класів, їх дебют та перевтілення у казкових героїв були чудовими та дуже сподобалися першокласникам. Після перегляду вистав учні разом з героями  казок співали англійські пісні.


















У 7 класах вчителями Матвійко О. С, Микитою М. В, Фенчин Н.М.  було проведено інтелектуальний турнір Travelling to London ''. Учні у командах виконували різноманітні завдання, переглянувши відео про Лондон  та виготовляли проекти про Лондон.
У 9 класах вчителі Микита М.В, Петриняк О. Д, Попович. Н.С провели брейн-ринг на тему «Англомовні країни». Учні продемонстрували не лише знання з англійської мови, а й географії, літератури.









2 коментарі:

  1. Отримуємо задоволення працювати в дружньому і творчому колективі наших педагогів та учнів! Молодці!

    ВідповістиВидалити
  2. Отримуємо задоволення працювати в дружньому і творчому колективі наших педагогів та учнів! Молодці!

    ВідповістиВидалити