пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ



   Позакласна робота з іноземної мови є невід’ємним складником всього процесу навчання іноземних мов. Нестандартні форми проведення позакласної роботи надихають учнів на самовдосконалення: пошук даних для заповнення інформаційної прогалини, поглиблення набутих знань, розвиток мовної та мовленнєвої компетенції.
   Квінтесенцією вивчення іноземної мови щороку стає Тиждень англійської мови. Це не тільки звіт про виконану індивідуальну або групову роботу, це свято англійської мови, у якому беруть участь всі учні школи. Настрій свята, мовна атмосфера створюються за допомогою музики та пісень англійською мовою; кольоровим оформленням  кросвордів, ребусів; переглядом  презентацій, - тобто кожен день Тижня заповнений іноземною мовою.













14 грудня було оголошено Днем англійської мови у  школі. У рамках тижня англійської мови у  понеділок, 12 грудня, учнями 9-А кл. класу було  проведено радіолінійку та ознайомлено  з програмою тижня англійської мови.  Учні 6 класів (учителі: Петриняк О. Д., Матвійко О.С., Драганчук Л. І.) були задіяні у проектній роботі   "Winter Projects", який став для шестикласників чудовою нагодою  продемонструвати свою любов до англійської мови через творчі здібності, пошукові уміння, єднання у командній роботі. Учні 2 – А і 2- Б класів ( учителі: Фенчин Н.М і Хмара Г.Б) стали учасниками розважальної програми «English is Fun» та переглянули мультфільм «Masha and the Bear» англійською мовою. 

У вівторок, 13 грудня,  учні 3 класів (учителі: Дирда Н. В., Гуральська О. В., Гарасимчук І. В.)  виготовляли Різдвяні та Новорічні листівки. Учні 6 класів  взяли участь у брейн-рингу «Англійська навколо нас», підготовленим Драганчук Л. І. Учителі Сорока М. Г., Шарова Н. В., Гарасимчук І. В.  провели   у  четвертих класах  урок “Meet Shakespeare” на якому учні познайомилися з англійським поетом і драматургом В. Шекспіром, його біографією і творчістю, а також переглянули мультфільм “Romeo and Juliet”   англійською мовою.
14 грудня було оголошено Днем англійської мови у  школі. У середу  учні молодших класів ознайомились з творчістю В. Шекспіра, а саме з п’єсою «Ромео та Жульєта» у театралізованому дійстві учнів 10 класів (учителі: Ільницька З.С., Шарова Н. В.). Старшокласники створили атмосферу середньовіччя на сцені, а    декорації, музичний супровід  сприяли цьому. Даний твір був інсценізований  і на сучасний лад.   Учні  8 класів  під  керівництвом  вчителя   Груші  І.Д.  виготовляли  буклети  про В. Шекспіра та провели виставку   «The exhibition  of leaflets about  W. Shakespeares life».   
У четвер у десятих класах був проведений брейн-ринг на тему “ British Etiquette and Customs”, на якому учні показали свої знання британського етикету. Учні 11-А класу Швед Вікторія та Шайнога Яна виготовили постер “Shakespeare's Globe Theatre”. Учителі Микита М.В., Фенчин Н.М. та Матвійко О.С провели  у 5 класах гру "Traveling to English" учні подорожували трьома  поїздами  кожен з яких мав свій маршрутний лист. Діти зупинялись на 8 станціях, де виконували різноманітні завдання.  Учні сьомих класів під керівництвом Петриняк О. Д. дізналися багато нового про класика англійської літератури Вільяма Шекспіра завдяки інтелектуальній грі "The Swan of Avon".
У п’ятницю  вчителем  Грушею  І.Д.    було  проведено  вікторину  про  життєвий  та  творчий  шлях   В. Шекспіра     з використанням     відеоматеріалу.  На завершення тижня англійської мови вокально-інструментальний ансамбль «Кришталь», а саме учні 9 –А класу підготували концерт, присвячений сучасній англійській музиці. Музичний колектив, у складі: Керницького Маркіяна, Петелицького Вадима, Слюсара Назара, Кулик Віолетти, Лаптути Дарини та Іванової Олесі виконали  композиції: Marlin MansonSweet Dreams”, OasisWonderwall”, SemisonicClosing Time”, RadioheadCreep”. Учні 9 – Б класу Грева Олег, Юдіна Анастасія та Лисак Галина провели вікторину «Знавці сучасної британської музики».

Немає коментарів:

Дописати коментар