понеділок, 12 грудня 2016 р.

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ



08 грудня 2016р. у нашій школі відбувся районний семінар учителів англійської мови та школа молодого педагога   на тему «ВИКОРИСТАННЯ АВТЕНТИЧНИХ ВІДЕОМАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ ТА СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ».
Семінар - практикум проводили:  С. Малетич-директор Львівської філії освітньо-методичного центру «PEARSON-DINTERNAL», сертифікований екзаменатор міжнародних мовних іспитів PTE, О. Петриняк-учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель»,  Ю. Голіш-менеджер «PEARSON-DINTERNAL».
Учителі району ознайомились з прийомами та методами роботи з відеоматеріалами,  перспективою їх застосування   на уроці англійської мови, лексичними та граматичними вправами з використанням відео, які  зорієнтовані на сприйняття учнями лексичних одиниць в адекватному аудіовізуальному контексті, що  сприяє застосуванню  їх у реальному житті.   А також була проведена виставка нової навчально-методичної літератури.
Практичні семінари завжди викликають великий інтерес у вчителів іноземних мов, тому що це дає їм можливість навчитись нового та поділитись власним досвідом.


Немає коментарів:

Дописати коментар