четвер, 25 лютого 2016 р.

ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНИХ МОВ - НАВЧАННЯ ТА РОЗВАГИ

Іноземна мова - мова міжнародного спілкування. Можливості англійської мови  безмежні, без сумніву, вона  є  важливою складовою життя сучасної людини.
Традиційно з 15 по 19 лютого 2016 року у нашій школі  був проведений тиждень іноземних мов. У рамках тижня вчителями іноземних мов   організовано і проведено ряд різноманітних, навчальних  заходів.  Другий день тижня відзначився проведенням Всеукраїнського конкурсу знавців    англійської мови “Puzzle,” в якому взяли участь 117 учнів школи з 3-го по 10-ий клас.  
Найерудованіші  і  впевнені  у  своїх  знаннях учнів 7  класів (вчитель Груша І. Д.)  взяли участь у конкурсі  "Mr/Miss  English!".  Переможцями  конкурсу  стали: Михальов  В., Фанта  В. (Mr/Miss  English),  Кіх В., Зіньків А. (Miss Sympathy), Квієті Х., Грем А. (Miss  Beauty), Чернявська  С., Павлюк А.М. (Miss  Smile).

16  лютого вчителем Грушею І. Д. було проведено  виставку  англійської  книги -  "THE  EXHIBITION  OF  ENGLISH  BOOKS". Виставка викликала інтерес не тільки у старшокласників, а й у молодших школярів. Венгель Соломія  та  Дадак  Діана (учениці 10 класу) провели   бесіду про  різні   види  англійської  книги і довідкової літератури та їх роль у  житті  школярів,  використавши  презентацію, яка  допомогла  учням  нашої   школи  поринути  у  захоплюючий світ  англійських  книг.
Вчитель англійської мови Фарина О.З. провела з учнями 11-их класів віртуальну подорож англомовними країнами. Випускники нашої школи добре обізнані із географією, історією країн, у яких офіційною є англійська мова. У процесі підготовки до цього заходу вчитель поставила перед учнями завдання, що включало у себе пошук  інформації про відомих людей англомовних країн, а також про цікаві події та фестивалі, що відбуваються на території цих країн. Свої виступи учні супроводжували показом презентацій із цікавими фотографіями.
Учні 5 класів (учитель Петриняк О.Д.) влаштували виставку проектних робіт «Свята і традиції в Україні та Британії», а також весело відсвяткували День святого Валентина, взявши участь у цікавих командних конкурсах, привітали друзів, обмінялися валентинками.
Шестикласники разом  з учителем Петриняк О.Д. вирушили у віртуальну подорож по Британії. Учні взяли участь у конкурсі екскурсоводів по Лондону. Переможці Білаш Вікторія та Мандрик Христина (6-А) і Нестерук Анастасія (6-Б) одержали солодкі сувеніри з Англії.

Лялькові вистави "Хатинка у лісі" та "Вовк і троє щенят" були продемонстровані учнями 9-А та 9-Б класів для учнів початкової школи. Керівник гуртка - Ільницька З.С.

 У 1-А та 1-Б класах було проведено свято Balloon Party. Вчителі англійської мови Фарина О.З, Фенчин Н.М. та Хмара Г. Б. запропонували першокласникам взяти участь у різноманітних конкурсах та іграх. Відомо, що гра дарує дітям радість, адже сам процес гри сповнений несподіванок, а результат- таємниця.  Участь учнів у конкурсах та іграх допомагає подолати несміливість, набути віри в себе, у свої вміння  та спонукає учнів до  вивчення англійської мови. 
Тиждень англійської мови завжди викликає великий інтерес учнів до заходів, які проводяться. Мотивація до вивчення іноземної мови – одне з ключових  завдань учителів і саме  заняття, на яких учнів показують високий рівень умінь та навиків з англійської мови сприяють досягненню мети.




Немає коментарів:

Дописати коментар